Kuivajääpuhalluksella puhdistat nopeasti lähes mitä vain

Kuivajääpuhallus on täysin kuiva ja kemikaaliton puhdistusmenetelmä

Mitä on kuivajääpuhallus?

Kuivajää on kiinteään olomuotoon saatettua hiilidioksidia, jonka lämpötila on noin -79°C

Kuivajääpuhalluksessa puhalletaan kuivajääpellettejä kovalla paineilmalla puhdistettavalle pinnalle. Kuivajäärakeiden osuessa kohteeseen ne sublimoituvat eli kaasuuntuvat ja haihtuvat ilmaan.

Kuivajääpuhallus on täysin kuiva ja kemikaaliton puhdistusmenetelmä. Kuivajääpuhdistus on myös ympäristöystävällinen. Puhdistettava tai poistettava pinta voi olla lähes mikä vain ja puhdistusta voi tehdä missä tahansa; ulkona tai sisällä, kesällä tai talvella.

Toimimme valtakunnallisen Dry ice Finlandin partnerina Oulun ja Pohjois-Suomen talousalueella. Valmistamme myös itse puhdistusmenetelmässä käytettävän kuivajään Oulun toimipisteellä, jotta voimme näin taata puhdistuksen käytettävän jään laadukkuuden.

Teemme kaikki työt lähtökohtaisesti omilla välineillä, ja pystymme tekemään isommat ja vaativammat urakat laadukkaasti ja nopeasti useamman työmiehen voimin. Tämä nopeuttaa urakan valmistumista ja säästää kuluja.

Palveluihimme kuuluu myös kuivajään valmistaminen tilauksesta sekä koneiden vuokraus muille yrityksille.

Kalle Runolinna

Asiakkuuspäällikkö

kuivajääpuhallus oulu parcocare

Tee tarjouspyyntö

Miten voimme auttaa? Ota meihin suoraan yhteyttä 050 530 9922 tai jätä tarjouspyyntö.

  Kuivajääpuhalluksen edut

  Ei liuotteita

  Puhdistus tehdään täysin ilman kemikaaleja, pesuaineita tai pintojen esikäsittelyä.

  Ei vettä

  Kuivajääpuhdistuksessa ei käytetä vettä eikä siinä synny kosteutta. Vedetön pesu soveltuu erinomaisesti esim. sähkölaitteiden ja kosteudelle arkojen kohteiden pesulle. Kohdetta ei tarvitse jälkikuivata ja se on nopeasti uudelleen käyttövalmiina. Märkä pinta on aina otollinen alusta monenlaisille kasvustoille, joten myöskään tätä ongelmaa ei kuivajääpuhdistuksessa synny.

  Nopea puhdistus

  Kuivajäämenetelmä puhdistaa kohteet tehokkaasti ja nopeasti, aikaa ja rahaa säästäen. Valmistelu- ja jälkitöiden määrä on vähäinen. Puhdistustyöt voidaan tehdä nopeasti ja kustannustehokkaasti, jopa kokonaan ilman tuotantokatkoksia. Kohde ei tarvitse huuhtelua eikä jälkikuivaamista.

  Ei jätteitä

  Puhdistuksessa hiilidioksidijää haihtuu ilmaan eikä toissijaista jätettä synny kuten muissa pesu- ja puhdistusmenetelmissä (likavesi, höyry, hiekka, sooda, jne). Jäljelle jää ainoastaan irroitettu lika.

  Ympäristöystävällinen

  Hiilidioksidi on teollisuuden prosesseista talteen otettua sivutuotetta, joka muuten olisi päässyt suoraan ilmakehään. Toisin sanoen se on ympäristöystävällistä uusiomateriaalia, joka ei lisää ilmakehän hiilidioksidipitoisuutta. Kuivajääpuhallus ei tuota luontoon mitään jätteitä ja vähentää veden sekä kemikaalien käyttöä. Prosessista jää jäljelle vain irrotettu lika.

  Mikä parasta, kuivajää on täysin myrkytön ja hajuton pesumenetelmä.

  Desinfioi ja poistaa hajut

  Kuivajääpuhallus toimii erinomaisena desinfiointi- ja hajunpoistomenetelmänä. -79-asteisen hiilidioksidijään ansiosta se poistaa lähes kaikki bakteerit, hajunmuodostajat ja kasvustot pestäviltä pinnoilta.

  Puhdistaa mitä vain

  Kuivajäällä voidaan poistaa lähes mitä tahansa kuten; maalia, liimaa, painoväriä, rasvaa, öljyä, hometta, kalkkia, purukumia, uretaania, betoni- ja hitsausroiskeita jne. Kuivajää soveltuu myös haju ja- savuvahinkojen poistoon.

  Ei hio tai kuluta

  Kuivajääpuhdistus ei perustu hiomiseen vaan lämpöshokkiin. Kuivajääpuhdistus ei siis kuluta eikä hio puhdistettavaa pintaa kuten monet ns. perinteiset menetelmät. Näin ollen se soveltuu herkimmillekin pinnoille, kuten lasille, tekstiileille, sähkölaitteille ja -johdoille.

  Soveltuu lähes kaikille pinnoille

  Ainutlaatuisen menetelmän ansiosta kuivajääpuhallus sopii erinomaisesti lähes kaikille pinnoille. Pinta voi olla esimerkiksi metallia, muovia, puuta, kiveä, lasia, betonia tai tiiltä. Soveltuu myös tekstiileille!